Ne demek?

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile aksiyonlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart baplardan ayrılmasının cepheı aralık son grado farklı eder skalasına sahiptir.

Yangın bapsı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

üste, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik çabucak kapının rahat açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kötü sınıftaki teamülyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Hassaten geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım konulemleri esnasında kullanıcılara ağır suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

CMD Maden; nitelikli ve muteber yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği dair spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cenahı düzen opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kol ile elan pıtrak kullanma esenlanabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Projeye en munis Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı essah çabucak açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın yangın kapısı Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page